[Xerrada] Ecofeminismes per unes vides lliures de violències

26.11.2021

Aquest novembre l'agenda ecofeminista s'ha vist travessada per la COP26 i la preparació del 25N, esdevenint un moment clau on parlar de les violències i desigualtats que afrontem sobre els nostres cossos, vides i territoris. Per això, proposem trobar-nos el divendres 26 de novembre a les 18:30 a l'Ateneu La Base per parlar-ne juntes. 

És una activitat organitzada des d'Acció Ecofeminista i la Xarxa per la Justícia Climàtica per reflexionar al voltant de les violències que travessen els nostres cossos i territoris diàriament, i plantejar els reptes que suposa per la construcció d'una transició ecosocial que no deixi ningú enrere.

Com ho volem fer-ho? L'acte d'avui està plantejat en dues part, una mixta i una no-mixta:

  1. [MIXTA] La primera és la taula rodona: "Lluites ecofeministes en defensa dels cossos i territoris" on participaran la Júlia Martí, la Carmen Navarro i la Joana Bregolat, i després de les seves intervencions tindrem un primer moment de debat col·lectiu.
  2. [NO-MIXTA] I després, amb una pausa-cafè entremig que ens han preparat les companyes de la Base, farem un espai d'assemblea només per a dones i identitats dissidents per parlar de com podem abordar col·lectivament les violències que ens travessen per construir futurs i vides lliures de violències, gestionat des d'Acció Ecofeminista.

Esperem que sigui d'interès. Us hi esperem a totis!

© 2022 Acció Ecofeminista / No s'ha explotat ningú per fer la web
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar